Uw zorgrekening / Infomedics

Uw zorgrekening

 

Samenwerking met Infomedics:

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

 

Website Infomedics:

Op de website van Infomedics (www.infomedics.nl) kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen. U hoeft geen rekenoing te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

 

Betalingsregeling :

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van een betaling controleren, dan raden wij u aan om dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website regelen. Klik op onderstaande link en vul het formulier volledig in.

Betalingsregeling infomedics

 

Status van uw betaling controleren:

Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer in dat op uw rekening staat en controlee of uw rekening is betaald.

 

Overige vragen:

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op de website van Infomedics, of op www.mondzorgkosten.nl. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

 

Contactgegevens Servicedesk:

telefoonnummer: 036 – 20 31 900 – openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur